Zwanger & Fit

 Zwanger & Fit

Fysiosport Zwanger & Fit staat voor veilig en verantwoord bewegen tijdens en na de zwangerschap.

FysioAmersfoort biedt u de mogelijkheid om aangepast aan de zwangerschap te sporten. Zwangere bevalling zijn natuurlijk processen die veel van het lichaam eisen. Het is goed dat een zwangere vrouw haar conditie op peil houdt en zich lichamelijk en geestelijk voorbereidt op deze topprestatie.

Bij FysioSport Zwanger & Fit wordt altijd getraind onder begeleiding van een bekkenfysiotherapeute met speciale kennis op het gebied van zwangerschap en bevalling.

De groepen waarin u traint is klein en de training wordt afgestemd op mogelijkheden. De lessen zijn een combinatie van perfect pilates, yoga en fitness. Tijdens de lessen kan er eventueel informatie over zwangerschap en bevalling worden gegeven.

Iedere deelneemster aan Fysiospot Zwanger & Fit krijgt eerste een intakegesprek en een gezondheidstest. De gegevens uit de intake en de gezondheidstest worden gebruikt om inzicht te krijgen in uw huidige gezondheidstoestand en fitheid.

Met behulp van deze gegevens wordt het startniveau van uw training bepaald. De Zwanger&Fit trainingen zijn op donderdagavond van 19:00-20:00.

Voor meer informatie of inschrijvingen bel 033-4800942 of mail Martine op martine.fysioamersfoort@gmail.com