Nieuws

Wegens vertrek van een collega zijn wij per 01-09-2021 op zoek naar versterking van ons team.

Wij zijn een middelgrote praktijk met 2 locaties in Amersfoort en Hoogland. Met in totaal 10 fysiotherapeuten. Binnen de praktijk zijn meerdere specialisaties aanwezig o.a. sport-, oedeem-, en manuele therapie. Daarnaast beschikken wij over echografie en geven wij o.a. shockwave therapie, dry needling en medical taping. Naast fysiotherapie bieden wij perfect pilates en fysiosport lessen aan.

Wij zoeken per 01-09-2021 een enthousiaste, flexibele en leergierige collega sport of geriatrisch fysiotherapie. Met affiniteit voor het lesgeven aan groepen en bij wie de patiënt centraal staat.

Wij bieden:
Een afwisselende en dynamische baan binnen een gezellig team. Voor 20 uur. Met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende doorgroeimogelijkheden.
Enthousiast geworden naar de functie of heb je vragen? Neem dan contact op met Dieneke Melissen (033-4803236). CV en motivatie graag naar directie@fysioamersfoort.nl

 

Werkzaamheden Hamseweg.

De komende weken zijn er werkzaamheden gepland aan de Hamseweg. Hierdoor is de praktijk aan de Schothorsterlaan minder goed bereikbaar met de auto. Vanaf 19-07 is de Schothorsterlaan bereikbaar per auto vanaf de bunschotenstraat, afslaan naar de van Boetzelaerlaan, dan via de rotonde naar de Hamseweg, dan links bij de Komhoeklaan, dan de weg vervolgen over de Molenweg, naar de Bovenkruier en daar zullen dan weer platen liggen zodat u dan de parkeerplaats op kan rijden. Met de fiets en te voet is de Schothorsterlaan van beide kanten te bereiken vanaf de Hamseweg of via de Molenweg en Bovenkruier.

Houdt u onze website in de gaten voor de meest actuele informatie wat betreft de bereikbaarheid van onze praktijk. Of kijk op https://debouw.app/projects/herinrichting-hamseweg/updates